Firma Delta Optical
este prezentă pe piața poloneză începând cu anul 1989, această țară fiind una în care vânatul are o tradiție de sute de ani. Lunetele proprii sunt fabricate în Japonia, cu cele mai mari exigențe de calitate, la un preț competitiv.
Home > Lanterne
Lanterna Olight M20-X XM-L2 set
Galerie produs
Lanterna Olight M20-X XM-L2 set
695.00 RON
la comanda, livrare in 3-5 zile


Cree XM-L2 este noua lampă M20S-X L2 produsă de Olight cu leduri și cu o putere luminoasă maximă de 550 lumen, în afară de asta avem puteri de iluminare de 100 lumeni, 10 lumeni și funcția de stroboscop. Considerând dimensiunile și funcțiile, poate fi utilizată excelent ca lampă de vânătoare.

Pornirea poate fi efectuată cu întrerupătorul așezat la capătul corpului lămpii, puterile de iluminare le putem seta cu întrerupătorul de la latura corpului, astfel o putem mânui cu ușurință. (Pentru funcția de stroboscop trebuie să ținem apăsat asta pentru cca 1 secundă)

Cutia lămpii are loc pentru două bateri CR123 și un difuzor. Difuzorul îl putem folosi pentru împrăștierea luminii pe o suprafață mai mare în apropierea noastră. Mai avem ca și accesoriu o husă din pânză întărită pe care găsim suport și pentru două baterii. Husa a fost proiectată în așa fel ca să putem utiliza lanterna și din husă.

Ca dovadă a seriozității produselor Olight vine și suportul de îngroșare a bateriei. Acumulatoarele de tip 18650 sunt mai groase decât bateriile CR123, iar bateriile ar avea joc în lanternă. Cu ajutorul suportului acest joc este eliminat.

Lanterna M20S-X L2 este operată de două baterii CR123 sau de două acumulatoare de tip 16340 sau un acumulator de tip 18650.

Pachetul contine: 
  • Lanterna,
  • Filtru verde, rosu, albastru,
  • Buton remote, in locul butonului On/ Off cu cablu extensibil de 0,7 m,
  • Sistem de prindere magnetica pe teava armei (cu ajutorul a doi magneti de mare putere),
  • Acumulator 18650,
  • Incarcator Olight,
  • Ambalare set de vanatoare Olight V2: cutie ABS.

Specificatii lanterna LED Olight M20S-X Warrior 

Flux luminos maxim 950 de lumeni
Fasciculul luminos atinge 305 de metri
Tehnologie CREE XM-L2 Autonomie maxima 85 de ore (pentru 10 de lumeni)
Are 3 niveluri de iluminare si stroboscop
Standard IPX-7
Corp lanterna anodizat (anodizare tip III)
Functioneaza cu doua baterii CR123A sau acumulator 18650.


home
top
back