Firma Delta Optical
este prezentă pe piața poloneză începând cu anul 1989, această țară fiind una în care vânatul are o tradiție de sute de ani. Lunetele proprii sunt fabricate în Japonia, cu cele mai mari exigențe de calitate, la un preț competitiv.

Conditii generale

Cum cumpar?

Comenzile online:
Dupa ce ati studiat produsele, puteti adauga în cosul de cumparaturi prin apasarea butonului "adauga produsele bifate in cosul de cumparaturi". In cosul de cumparaturi se pot aduce modificari asupra produselor si cantitatilor selectate, apoi completati formularul si apasati butonul "Trimite comanda".

Comenzile telefonice:
Se pot efectua comenzi telefonice apeland 0740 645 859 sau 0728 156 102.
Daca nu raspunde nimeni la telefon, sau este inchis, poate insemna ca nu este intr-o zona cu semnal sau linia este ocupata de un alt client, si va rugam reveniti mai tarziu.

Comenzile prin e-mail:
Puteti trimite comenzi prin e-mail la adresa comenzi@deltaoptical.ro.

Notiuni generale

Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt asigurate pe tot parcurs transportului pana la livrare.

Pretul produselor

Unele preturi se pot modifica fara preaviz.
Toate promotiile efectuare de deltaoptical.ro sunt valabile in limita stocului disponibil. Pentru produsele aflate la promotie nu putem acorda discount suplimentar!

De ce să alegeţi firma noastră în cazul achiziţiei unui telescop astronomic/microscop/binoclu sau de accesorii suplimentare?