Firma Delta Optical
este prezentă pe piața poloneză începând cu anul 1989, această țară fiind una în care vânatul are o tradiție de sute de ani. Lunetele proprii sunt fabricate în Japonia, cu cele mai mari exigențe de calitate, la un preț competitiv.
Home > Lanterne
Lanterna vanatoare Olight M3XS-UT Javelot set
Galerie produs
Lanterna vanatoare Olight M3XS-UT Javelot set
1285.00 RON
1030.00 RON
pe stoc

Lanterna Olight M3XS-UT Javelot lumineaza extrem de concentrat, constructie extrem de simpla, un grip senzational, o optica de exceptie face din aceasta lanterna un obiectiv de referinta pentru ceilalti producatori.
Lanterna este extrem de compacta, portabila, usoara, extrem de simplu de utilizat.
Odata cu aceasta aparitie Olight si-a consolidat pozitia Nr.1 mondial pe segmentul tactic / vanatoare.
Atentie! Este o lanterna dedicata si ideala pentru vanatoare, operatiuni tactice, armata politie. Lanterna porneste pe modul maxim 1200lm iar dupa 5-10min pentru a se evita supraincalzirea ledului scade usor din intensitate (in functie si de temeratura exterioara). Olight a patentat acest sistem de protectie progresiva in functie de temperatura, reusind evitarea scaderii pana la un mod inferior.
O noutate absoluta folosita la acest model, Olight a schimbat modul de inchidere al circuitului electric (-) masa, etansand pe interior cu ajutorul unui con. Astfel suprafata de contact este mult mai mare, conductibilitatea fiind net superioara, randamentul ledului mult mai bun si s-a reusit eliminarea problemelor cauzate de oxidarea aluminiului. Este prima lanterna din lume ce foloseste acest sistem inovativ, simplu si eficace de inchidere al circuitului.
O alta noutate este folosirea noului tip de led Cree XP-L, un led senzational cu un randament extrem de bun, in plus s-a folosit tot in premiera tehnologia dedome, ce face ca lumina sa fie extre de focalizata.
Butonul de ON/Off al lanternei Olight M3X UT a fost modificat, el avand dimensiuni considerabile, un grip excelent.
Lanterna Olight M3X UT beneficiaza in plus si de o culoare usor calda, fapt ce face ca vizibilitatea la distante mari sa fie una de exceptie, contrastul este foarte bun, culorile nefiind denaturate. Cularea calda mai are un avantaj enorm pe timp de ceata, umiditate crescuta, praf etc.
Atentie: lumina lanternei este foarte bine focalizata, punctul de iluminare este unul de mici dimensiuni perfect rotund, in plus lanterna furnizeaza o raza exterioara extrem de generoasa in dimensiuni.
Concluzie:
Acest produs este unul de exceptie, este cea mai buna lanterna cu raza focalizata, o constructie tehnica de invidiat. Nu am identificat nici un defect sau neajuns al acestei lanterne, in afara de raza extrem de concentrata. Nu o putem incadra la defect deoarece asa este conceputa lanterna, cu o raza concentrata. Pentru altfel de aplicatii ce necesita o raza larga se va alege modelul normal Olight M3X.   


Specificatii Lanterna Olight M3XS UT Javelot
LED: 1 x XM-L2
Durata de viata LED: 50.000 ore
Intensitate flux reglabila: 5 moduri
Nivel iluminare / Functionare mod 1: 1.200 lumeni / 1 ore
Nivel iluminare / Functionare mod 2: 600 lumeni /1. 5 ore
Nivel iluminare / Functionare mod 3: 80 lumeni /12 ore
Nivel iluminare / Functionare mod 4: 3 lumeni /360 ore
Nivel iluminare / Functionare mod 5: stroboscop 1200lm
Sursa energie: 3 x CR123A; cu extindere: 4 x CR123A sau 2X18650
Rezistenta apa: IPX8
Dimensiuni: 211mm (lungime) x 63mm (diametru); 24,8 mm (diametru corp)
Greutate: 255 g (fara baterii)
Culori disponibile: Negru
Pachetul contine:
• lanterna, Filtru verde
• Buton remote, in locul butonului On/ Off cu cablu extensibil de 0,7 m,
• Sistem de prindere magnetica pe teava armei (cu ajutorul a doi magneti de mare putere),
• 2 buc Acumulator 18650,
• Incarcator Olight,
• Ambalare set de vanatoare Olight V2: cutie ABS.

GARANTIE 2 ani!!!


home
top
back