Firma Delta Optical
este prezentă pe piața poloneză începând cu anul 1989, această țară fiind una în care vânatul are o tradiție de sute de ani. Lunetele proprii sunt fabricate în Japonia, cu cele mai mari exigențe de calitate, la un preț competitiv.

Politica retur

Dacă un produs cumpărat de la societatea noastră nu vă mulţumeşte 100%, îl puteţi returna oricând în termenul de 14 zile de la momentul livrării/ridicării, prin completarea şi trimiterea formularului retur către societatea noastră până cel târziu împlinirea termenului de 14 zile de la momentul livrării/ridicării produsului.

Consumatorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv sa returneze un produs sau sa renunțe la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv şi fără a suporta alte costuri decât cele de livrare conform art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare al unui produs sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Consumatorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care Consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat. Costurile de retur vor fi suportate de către Consumator conform art. 14 alin. (2) din OUG nr 34/2014.

Condiţiile returnării

Produsele pe care le returnaţi trebuie să fie în aceeaşi stare vi le-au fost livrate. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii. Returul trebuie făcut cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea. În cazul în care aţi cumpărat mai multe produse de același fel și doriţi să le returnaţi pe toate, asiguraţi-vă că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Conform art. 14 alin. 3 din OUG nr 34/2014 Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru consumator în a-şi exercita dreptul de retragere. Indiferent de situaţie, consumatorul nu este responsabil pentru diminuarea valorii produselor în cazul în care profesionistul a omis să îl informeze cu privire la dreptul de retragere în conformitate cu art. 6 alin. (1) lit. h).

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data la care Vânzătorul este informat de decizia de retragere din contract al Consumatorului, transmisă către Vânzător(art. 13, punctele 1, 2, 3 si 4 din OUG 34/2014)

Pentru a vă exercita dreptul de renunţare la contract şi returul produselor vă rugăm să completaţi formularul de retur.

Formularul completat puteţi să ne trimiteţi la adresa: contact [arond] deltaoptical.ro